Így lettem vállalkozó és bútorkészítő

Imádok fával dolgozni, és ez már így van egészen fiatalkorom óta.

Még a nagypapám tanított meg engem a fafaragás fortélyaira, hiszen neki is ez volt a foglalkozása, és még egy saját műhellyel is rendelkezett, ahol különböző megrendeléseket teljesített.

Sokszor előfordult, hogy kedvtelésből, magunknak faragtunk valamit, mert annyira élveztük.

Nem véletlen, hogy 18 éves koromtól kezdve már hivatásos asztalosnak mondhattam magam, és már viszonylag fiatalon is elég sok ügyféllel rendelkezhettem.

Kifejezetten törekedek arra, hogy szép fabútorokat készíthessek, mely során maximálisan figyelembe veszem a megrendelő igényeit is. Ha ők kérnek valamilyen bonyolultabb motívumot vagy díszletet például az asztalukra, én még azt is készséggel teljesítem a számukra.

Persze az is fontos, hogy jó minőségű fát szerezzek be a munkához, ami egyáltalán nem olcsó, emiatt sajnos nekem is viszonylag drágán kell dolgoznom, de szerencsére így is megmaradnak a vevőim.

Nem rég úgy döntöttem, hogy szeretném új szintre emelni a tevékenységemet, és egy hivatalosan bejelentett céget szeretnék működtetni a továbbiakban.

Nem tudtam, hogy hogyan is induljak neki, de aztán szerencsére egy kis keresgélést követően rátaláltam a lehető legjobb megoldásra, egy szolgáltatónak a képében.

Ők a szekhelyszolgaltatas24.hu  webes címen érhetőek el bárki számára, ahol minden szükséges információ megtalálható a folyamatnak az elkezdéséhez.

A kapcsolatfelvételhez két lehetőségünk is van: felhívhatjuk őket telefonon, de kitölthetünk egy online űrlapot is, melyet követően ők fognak keresni minket rövidesen.

Mivel én a direktebb megoldások híve vagyok, ezért az előbbit választottam.

Már a telefonon keresztül is megbeszéltünk néhány fontos részletet. Érezhető volt, hogy igazán profik ezen a területen, és kezdtem úgy érezni, hogy a legjobbakat sikerült választanom.

Mikor a személyes ügyintézés is megtörtént, akkor már teljesen biztos voltam benne, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam azzal, hogy őket választottam ki a vállalatom megalapításához.

Én a székhelyszolgáltatás pest megye csomagot igényeltem, mert nekem nem csak cégalapításra, de székhelyszolgáltatásra is szükségem volt.

Ez rendkívül nagy kényelmet ad a számomra, hiszen így én dolgozhatok nyugodtan az asztalosműhelyemben, miközben minden a székhellyel kapcsolatos adminisztratív tevékenységet rájuk bízhatok. Ráadásul ez a szolgáltatás fantasztikus áron érhető el náluk, így tényleg bárkinek ajánlom őket!

A cégem székhelyére beérkező hivatalos leveleket egyébként mindig tovább küldik nekem elektronikus formában, így soha nem kell lemaradnom semmiről, és közben nem is kell állandóan bejárkálnom hozzájuk.

Persze sokan azt kérdeznék most, hogy miért nem jelentettem be a székhelyemet a saját lakásomon?

Nos, erre én is gondoltam, de ennek számos hátránya lenne.

Például építményadót kéne fizetnem, ami nem kevés.

Arról nem is beszélve, hogy a hatóságok így bármikor betoppanhatnának a lakásomra, ami nem túl kényelmes.

Ennek a szolgáltatónak köszönhetően azonban ezek miatt egyáltalán nem kell aggódnom. Úgy hiszem, hogy a vállalkozásom sikerességéhez nagymértékben hozzájárult ez a kiváló csapat, és én nem is tudok eléggé hálás lenne nekik ezért!

A székhelyszolgáltatás pest megye egy olyan lehetőséget biztosít egy induló vállalkozásnak, ami könnyedén a sikert jelentheti.

Egy vállalkozásnak az elindítása egyébként sem egyszerű dolog, szóval egyáltalán nem hiányoznak a plusz terhek.

Ezektől a terhektől szabadulhatsz meg egy csapásra, ha rábízod a céged alapítását és székhelyét erre a szolgáltatóra, akik a legmegbízhatóbbak és a legkorrektebbek ezen a területen.

Kiváló minősítéssel rendelkeznek, amit az egyik legnevesebb minősítőtől kaptak Európában, így teljességgel megbízhatóak. Ezért sem véletlen, hogy rengeteg partnerrel rendelkeznek, melyek közül sokat Ti is láthattok a weboldalukon. Ezek mind jól menő, sikeres cégek, és nem véletlen, hogy ők is ezt a szolgáltatót választották.

Székhelyszolgáltatásra egyébként nem csak Budapesten van náluk lehetőség, de Újlengyelben is, melynek sok további előnye van,  de ettől függetlenül nem minden vállalkozásnak ajánlják az igénybevételét.

Ha cégalapításban gondolkozol, akkor tényleg azt javaslom, hogy azt az utat járd be, amit én! Egészen biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni ezt a döntésedet.

Nem is indulhatna ennél jobban egy új vállalkozás!