Ha a hajóbelső dizájnosabb, mint az otthonod, itt van a lakásfelújítás ideje

A párommal mi azok közé tartoztunk, akik nagyon megijedtek anno a járványidőszak során. Az átlagnál jobban begubóztunk emiatt. Nem csak a nyaralásunkat fújtuk le még anno, 2020-ban, de minden mást is. Elmaradt az ajtócsere példádul itthon, és a karantén miatt még látványosabban leéltük a bútorainkat, főleg az ülőgarnitúrát. Az idei évet viszont emiatt nagyon “megnyomtuk”. Eljött a lakásfelújítás ideje is, ami festésből, új ülőbútorok vásárlásából is állt.

Viszont arra, hogy ennyire borzasztónak találtuk a lakásunkat, hogy gyakorlatilag másfél hónap alatt újat varázsoltunk belőle, egészen különös okunk volt. A balatoni nyaralásunk kényelme után volt főleg nyomasztó ugyanis hazatérni a lakásba. Pedig még csak nem is egy luxushotelben vendégeskedtünk. Hanem annál is jobb helyen. A BalatonPRO nevű társasággal mentünk el egy hajóútra pár barátainkkal, aminek itt nézhettek ti is utána: Home – BalatonPRO.

Rengeteg, különböző típusú élményszerű nyaralást, vagy eseményt szerveznek az imént említett társaságnál, de minket a több napos, vitorlás kirándulás mozgatott meg a legeslegjobban. Óriási apparátussal dolgoznak, így ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy többnapos hajótúra is ne lehetne privát. Csak a saját kis társaságunkkal voltunk egy hosszúhétvégén, és mint már említtettem, olyan körülmények között, aminek kényelméhez még az otthonunk sem volt akkoriban mérhető. Egy vitorlás, aminek a belseje fullextrás, és több napig élvezhetitek – jól hangzik, nemde?

Ha valaki mondjuk a Balaton csodáit személné csak meg, vannak egynapos, félnapos lehetőségek nem csak a hajózást beleértve. Elmehettek velük egyszerű sétahajózásra is kapitánnyal, fél-, vagy egy tucat magatokkal. Fürdőzés a tóban, horgászat, miegymás. Még egyszer, meleg szívvel ajánlanám, hogy keressetek rá erre: Home – BalatonPRO, mert nem is számítanátok rá, hogy mi mindent megélhettek ilyen hajós túrákon. Hajóból pedig van nekik bőven, még motoros yacht is akad a kínálatban, de céges programokat ki lehet egészíteni sárkányhajóval, SUP-okkal.

Céges program alatt pedig szintén sok mindent lehet érteni. Üzleti rendezvényeket, professzionális keretek között és helyszíneken, vagy belsős, csapatépítő napokat, ahol inkább a szórakozás és az élvezetek tárházának bejárása a cél. A létszám egészen szélsőértékek között mozog. Céges csapatépítés több száz fővel sem lehetetlen. Természetesen bármiről legyen szó részükről, mármint a BalatonPRO részéről, túravezetők, rendezvényszervezők, a hajón pedig hajóskapitányok állnak rendelkezésre, mint ahogy van kapcsolata a társaságnak éttermekkel, hotelekkel, szórakozóhelyekkel. Utóbbinak köszönhetően a rokonainkat, családunkat is meglephetjük olyan csomagokkal, amik privát jelleget kölcsönöznek egy-egy esténknek, hétvégénknek.

Vitorlás bérlés, lánybúcsú, legénybúcsú, kirándulások, vízparti rendezvények, szülinapok, ezekhez pedig rendezvénytechnika is társul, akár. Mint ahogy a vitorlásokon is akad bőven, ami kényeztessen. Tehát minden, vagy talán még annál is kicsit több: BalatonPRO.hu. A szolgáltatásaik pedig nem túl drágák, úgyhogy juthat a büdzsében új bútorokra is, ha ti is többet voltatok mostanában otthon, és cserélni szükséges. Az otthonlét tartós élmény kell, hogy legyen, de amit a Balatonon kaphattok, az megismételhetetlen. Amúgy, azt mondják, a faanyagok ára emelkedhet, ezért azt sem halasztgatnám sokáig, de ha idén már nem is mennétek a Balatonra, én mihamarább beiktatnék valami ilyesmit a helyetekben, ha ti is túl sokáig voltatok a négy fal közé zárva. Foglaljatok szerintem most, akár már előre, vagy csodáljátok meg az őszi Balaton-panorámát a vízről még idén! Megéri!