Az új bútorok mellett már egy új női táska is díszíti a lakásunkat

Soha nem is gondoltam bele, hogy milyen nehéz dolog bútorokat beszerezni. Mikor gyerek voltam, anyám sokszor kiabált velünk amiatt, mert a szép bútorokon ettünk és néha lepotyogott pár morzsa. Sosem értettem, hogy mi olyan nagy baj van ezzel, elvégre ezek csak tárgyak és erre vannak kitalálva. Aztán eljött az idő, mikor a saját lakásomat kellett berendeznem és rá kellett jönnöm, hogy micsoda nagy dolog egy bútor.

Elsősorban azért kell megbecsülni a bútorokat, mert nagyon drágák. Másodsorban pedig azért, mert nagyon nehéz megszabadulni tőlük. Tehát, ha tönkremegy egy bútorunk és mondjuk a negyediken lakunk, akkor szinte lehetetlen plusz segítség nélkül levinnünk az adott bútort. Bár annyira soha nem leszek mániákus, mint anyám ebben a kérdésben, azért jobban odafigyelek arra, hogy ne koszoljam össze, vagy tegyem tönkre a bútoraimat.

A bútorok világában szinte minden drága, és sokáig azt gondoltam, a női táska akció is csak egy legenda. Hosszú ideje vagyok már együtt a párommal és tudom, hogy mennyire szereti a táskákat. Az Annatáska nevű oldal megtalálása óta azonban a női táska akció többé nem számított csak mítosznak. Azelőtt mindig meg kellett gondolnom, hogy tényleg megvehetem-e ezt az ajándékot a kedvesemnek. Most azonban már én is úgy mozgok a női táskák világában, mintha mindig is érdekeltek volna.

Emlékszem, egy fél évvel ezelőtt éppen a barátnőm szülinapjára készülődtem. A neten keresgéltem női táska akció után, de nem igazán hittem, hogy bármi megoldást fogok itt találni. Kétségbeesésemben rákattintottam az első oldalra, amit a női táska akció keresésre kiadott a kereső. Ez pedig az Annatáska volt. Férfiként már sokszor átéltem azt a rémületet, mikor belépek egy ilyen boltba. Olyan, mintha egy idegen bolygóra kerülnénk. Ezért is volt olyan kellemes meglepetés az, ami az Annatáska oldalán fogadott.

A design és a kialakítás is mind azt sugallták, hogy bárkit szívesen várnak az oldalon. A színek hatására pedig minden könnyedén átlátható volt. Ha eszünkbe jutott egy bizonyos keresési feltétel, akkor rögtön meg tudtuk találni az ehhez illeszkedő kategóriát is. Én a női táska akció kapcsán jöttem fel az oldalra és nem kellett egyebet tennem ahhoz, hogy ezt elérjem, csak belépnem a kezdőlapra.

női táska akció

Mikor elsőként fellépünk az Annatáska oldalára, egy ömlesztett terméklista fog fogadni minket. Ezt azért tartom egy nagyon jó húzásnak, mert így rögtön át tudjuk tekinteni azt, hogy általánosan milyen árakra és termékekre számítsunk. Ha ezek olyan végletek között mozognak, amelyek megfelelők számunkra, akkor azonnal el tudjuk dönteni, hogy az Annatáska megfelelő lesz-e számunkra.

Tetszett ez az egyenesség és átláthatóság. Emellett pedig az árakra sem lehet panaszkodni. Néhány táska kifejezetten olcsó ahhoz képest is, hogy milyen jó minőségűek. Utóbbi egyébként nagy szempont volt nálam, mert nem akartam valami silány vackot venni a kedvesemnek. Az Annatáska azonban mindenben a maximálisat nyújtotta.

Zárásként csupán annyit kellett tennem, miután megtaláltam az ideális táskát, hogy behelyezem az adott terméket a virtuális kosárba. Ezt a kosarat még át tudtuk nézni, mielőtt leadtuk a rendelést, úgyhogy nem kell aggódnunk amiatt, ha esetleg véletlenül valamit rosszul ütöttünk volna be. Összességében tehát nagyon pozitív a véleményem az Annatáska oldaláról és a barátnőm is maximálisan meg volt elégedve azzal a termékkel, amit tőlük rendeltünk.