Az sem jó, ha mindent bútorra költünk

Aki rendezett már be lakást, tudhatja, hogy rengeteg pénzt fel tud emészteni az otthonunk bútorainak összeállítása. Új kanapé kétszázezerért, másik fotel százezerért, könyvespolc kétszázötvenezerért, székek darabonként negyvenezerért. Persze az új bútorok szépek, minőségiek, kényelmesek lesznek, de vajon megéri rájuk ennyit költeni?

               Szerintem igen, de fontos, hogy jól osszuk be a pénzünket, és a lakberendezés oltárán semmi fontosat ne áldozzunk fel. Kellemetlen például, ha elkísér minket bútorvásárlás során is egy fogtömés után fájdalom, mert nem megfelelő fogorvost választottunk.

               Ha fogtömés után fájdalom nyilall a rágószervünkbe, az nem normális. Persze közvetlenül a kezelés után előfordulhat ilyen, de hosszútávon semmiképpen. Sok múlik a fogorvoson. Ha jó fogorvost akarunk választani, érdemes elgondolkodni a Fogorvos Budapest szakemberein is. Mint írják, széleskörű profi ellátást nyújtanak a budapesti rendelőjükben. Munkatársaik hat alapelv alapján dolgoznak. Fontos nekik a kiszámítható, megfizethető ár (persze színvonalas szolgáltatásért cserébe), egy bizalmi viszony kialakítása, és az, hogy munkájukat asszisztens és dentálhigénikus szakember is segíti. Úgy gondolják, hogy nem csak az ellátás, de a megelőzés is fontos. Nem szeretnek hiába dolgozni, így igyekeznek megtanítani a betegeiknek, hogy miként tartható fenn az az állapot, amit a kezeléssel elértek. Az elégedettség és az egészség fontosabb a pénznél.                A Fogorvos Budapest weboldalán minden kezelésüknek elérhető az ára, így könnyebb tervezni az esetleges költségekkel. Ezek a kezelések bejelentkezéshez kötöttek. Időpontot foglalni a honlapjukon elérhető telefonszámon, vagy a kék színű üzenetküldő boxban lehetséges. Érdekesség, hogy a cég honlapja nem csupán reklámfelületként szolgál, hanem cikkek is találhatók rajta a fogorvostudomány egy-egy területéről. Olvashatunk napjaink fogászatáról, a fogtömésről, a csontpótlásról, a fogszuvasodásról, a fogkőről és a fogszabályozásról is.